VIKEND PREGLED (28.8.-29.8)

Dekleta DU17 so v prvem krogu upravičile vlogo favorita in premagale Gažon s šestimi zadetki razlike. Igralci selekcije U15 so na domačem igrišču v uvodu v sezono zabeležili poraz, čeprav so prikazali zelo dobro predstavo s katero lahko optimistično pričakujejo nadaljevanje sezone. Mladinci in kadeti so zaradi zdravstvenih težav ostali brez predvidenih tekem.

Drugo leto zapored so svoje tekmovanje v prvi ligi pričeli igralci selekcije U15, katero vodi Andraž Ivanović. Z nasveti in izkušnjami pa mu bo pomagal Adrijan Fegic.

Andraž Ivanović (trener)

Priprave na novo sezono v 1.ligi u15 zahod so potekale po začrtanem programu. Kljub odsotnostim zaradi dopustov je bilo na treningih prisotnih najmanj 16 igralcev. Odigrali smo tudi 6 prijateljskih tekem, ki so pokazale do kam lahko objektivno ekipa v prvenstvu pride. Z delom, željo in pristopom fantov sem zelo zadovoljen. Žal se nam 1.krog ni izšel po željah. Poraz proti ND Bilje z 2:1 je bil boleč. Kljub temu, da smo večino tekme imeli igralca več, si ustvarili precej priložnosti in imeli pobudo čez celo tekmo in bili boljša ekipa nam ni uspelo. Fantom vseeno čestitam za prikazano in prepričan sem, da bomo s takimi predstavami, kmalu tudi mi nagrajeni z zmagami.
Andraž Ivanović