DIŠALO JE PO ZMAGI

Nogometaši ajdovskega Primorja ostajajo neporaženi tudi po četrti tekmi nove sezone in imajo sedaj na svojem kontu eno zmago in tri remije. Tokrat so fantje, ki jih s klopi vodi Borivoje Lučić, gostovali v Lendavi in iztržili 0:0. 

Nafta je v četrtem krogu gostila ajdovsko Primorje, a tudi na tretji domači preizkušnji ni našla recepta za prvo zmago sezone. Podobno pa tudi Ajdovci že tri kroge zapored zaman naskakujejo novo zmago, a se lahko tolažijo s čvrsto obrambo, ki doslej na gostovanju še ni prejela zadetka.

Lendavčani, ki so pred tednom Dravi zabili kar šest zadetkov, so tokrat streljali s praznimi naboji, podobno pa velja tudi za nogometaše rdeče-črnih. Morda so bile za odtenek lepše in številčnejše priložnosti domačih, a tudi Primorje, ki je tokrat prvič v novi sezoni nastopilo v rdeče-črnih dresih, bi lahko z malce več sreče in zbranosti zabilo zmagoviti gol.

Prekmurci so pri petih točkah, še vedno neporaženi Primorci so z zmago in tremi remiji nabrali eno več. V prihodnjem krogu bo na ajdovskem Mestnem stadionu gostoval Dob. Tekma bo v soboto, 28. septembra, ob 17. uri.

4. krog | 2. SNL | Športni park Lendava

NK NAFTA 0:0 ND Primorje (0:0)

* Povzeto po: Lokalne Ajdovščina

* Foto: Pomurec.com