MLADINCI IN KADETI PRIČENJAJO TEKMOVALNO SEZONO

S tekmovalno sezono 2021/22 pričenjajo tudi mladinci in kadeti. V drugi državni ligi bo na zahodnem delu tekmovalo 12 ekip. Sistem tekmovanja ostaja enak in sicer se na koncu sezone točkuje skupna lestvica mladinske in kadetske kategorije.

Trener kadetov bo v letošnji sezoni Andrej Hrobat. Moštvo sta okrepila Đerič Nikola in Breščak Anže.

Anže Breščak

V novo sezono vstopamo optimistični, motivirani in borbeni. Pripravljeni pustiti srce na igrišču! Igralci so skozi celotne priprave kazali veliko motivacijo in napredek na treningih, zrastli so kot posamezniki ter, kot ekipa. Za prvenstvo si bomo postavili visoke cilje. Prvoten cilj je, da ekipa skozi trening napreduje, da fantom podam čim večje znanje za nadaljevanje kariere. Sekundaren cilj je obstanek v ligi. Mentaliteta ekipe ostaja močna, ampak s trdnimi temelji na delu. Kvalitetno delo na treningih ostaja prioriteta.  

Andrej Hrobat (trener U17)
Andrej Hrobat

Mladinsko selekcijo bo še naprej vodil Mitja Lavrenčič, ki bo v novi sezoni poleg omenjene vodil tudi selekcijo U12. Mladince je zapustil Miha Kopatin, ki bo svojo kariero nadaljeval v članski ekipi NK Vipava (3. SNL). V mesto burje sta se po nekaj sezonah vrnila Gregor Cigoj in Žan Slejko.

Fantje so skozi prijateljske tekme prikazali pokazali precejšen napredek. Veliko delamo na dobrem vzdušju v kolektivu, saj je bilo s tem v začetku priprav kar nekaj težav. Moram pohvaliti, da se igralci trudijo iz dneva v dan in na ta način je tudi kemija v vzponu. Vsekakor bom zagovarjal hitro igro po tleh. Sicer je ekipa sestavljena na visokem nivoju in pričakujem, da bomo skozi sezono prikazali takšne predstave, kot se od nas tudi pričakuje.

Mitja Lavrenčič (trener U19)
Mitja Lavrenčič

Vse o tekmovanju v 2. ligi zahod lahko spremljate na POVEZAVI.