LETNE VSTOPNICE ZA SEZONO 2021/22 V PRODAJI OD 24. JULIJA DALJE!

Začetek drugoligaške sezone se nezadržno približuje. Sinovi burje jo bodo odprli z domačim srečanjem v soboto, 31. julija, ko v mesto ob mrzli reki prihaja novinec NK Rogaška.

Klub  je z obstankom v lanski sezoni v drugoligaški konkurenci izpolnil glavni cilj iz pričetka sezone. V letošnji zelo močni drugoligaški konkurenci pa bodo rdeče-črni potrebovali podporo s strani zveste ajdovske publike, saj pogledi in želje segajo proti sredini prvenstvene lestvice. Kljub zahtevnim časom, ki jo je prinesla epidemija nas veseli, da se skupaj počasi vračamo tja, kjer smo že nekoč bili.

Po trenutnih navodilih NIJZ lahko domače tekme ND Primorja do nadaljnjega obiskujejo gledalci po protokolu PCT. Paketi letnih vstopnic so številčno omejeni, zato predlagamo, da si jih čimprej zagotovite.

Letne karte bodo v prodaji pred domačimi tekmami od 27. julija dalje (predvidoma do konca meseca avgusta). O vseh nadaljnjih spremembah glede števila vstopnic, ki bodo na voljo za posamezno tekmo, vas bomo pravočasno obvestili.

V sezoni 2021/2022 bodo na voljo letne vstopnice, navijači pa si boste lahko tudi pred vsako tekmo priskrbeli vstopnice za posamično tekmo (število bo odvisno od vsake tekme in morebitnih omejitev s strani NIJZ)

Paket letne vstopnice stane 80 € in vsebuje:

– vstop na 15 domačih tekem v 2. SNL 2021/22
– vstop na domače tekme v pokalu
– vstop na domače prijateljske tekme

Vstopnice za posamične tekme bodo na voljo po enotni ceni 7 €.

Letne vstopnice si lahko zagotovite pred domačimi tekmami, začenši od 27. 7. 2021 od 16.00 dalje (prijateljska tekma proti Izoli). Za vse ostale informacije o vstopnicah se lahko obrnete na elektronski naslov: ndprimorje@gmail.com.

Celoten razpored je na voljo na: KLIK

Navijaj za Sinove burje!