ČLANI V BRDA, MLADINCI IN KADETI V LJUBLJANO

Ta teden se nadaljujejo tekmovanja v kadetski, mladinski in članski drugi ligi. Člani bodo odšli na pomembno in zahtevno gostovanje v Brda, medtem, ko bodo kadeti in mladinci gostovali v Ljubljani pri ekipi Arne Tabor.

Kadeti in mladinci bodo odigrali prvo tekmo po prekinitvi. Zadnja sega globoko v leto 2020, saj so srečanje proti Krki odigrali 4. oktobra. Izhodišče obeh ekip je na nepopolni skupni lestvici 14 točk (4 zmage, 2 remija in 4 porazi). Zaradi zdravstvenih razlogov je prišlo tudi do zamenjave trenerja pri kadetski ekipi, ki jih bo v nadaljevanju prvenstva vodil Peter Kalin.

Pričakujem, da bo vseh 20 fantov v danem trenutku dalo svoj maksimum. Če bomo skupaj na čelu z mano dosegli to potem rezultat ne sme izostati. 

Peter Kalin

Pred člani je zahtevno gostovanje v Brdih. Srečanje 15. kroga je namreč zadnje v rednem delu, saj je NZS spremenila potek tekmovanja zaradi Covid-19. Po odigranem 15. krogu sledi razdelitev lige na zgornji in spodnji dom. Primorje, ki je v daljšem negativnem rezultatskem nizu bo iskalo zmago in s tem mirnejšo pot k obstanku v drugi ligi.

Pred nami je težko gostovanje, ampak za nas v tem trenutku šteje le zmaga. Nekaj igralcev je kaznovanih in poškodovanih, toda imamo dovolj širok in kvaliteten kader, taka, da verjamem v svoje soigralce. V poštev pride samo zmaga!

Amel Džuzdanović – kapetan

Srečanje 15. kroga 2. SNL si bo mogoče ogledati v neposrednem prenosu s pričetkom ob 17.00. Prenos omogoča CamSport Studio.