ZAČASNA PREKINITEV TRENINGOV ZA MLADINSKI POGON

V ND Primorje Ajdovščina smo se na podlagi odloka vlade RS, ki bo stopil v veljavo jutri in določa, da športno-gibalna dejavnost in proces športne vadbe nista dovoljena, odločili, da do nadaljnjega odpovemo vse aktivnosti mladinskega pogona (od CICI selekcije pa do vključno mladincev).

Zadnji odlok, ki začasno prepoveduje športno-gibalno dejavnost, pomeni, da moramo v našem klubu do nadaljnjega ustaviti vse treninge v naši nogometni šoli.

V skladu z novimi navodili je športna vadba dovoljena samo še športnikom z nazivom olimpijskega, svetovnega, mednarodnega in perspektivnega razreda ter poklicnim športnikom, ki so vpisani v razvid poklicnih športnikov pri ministrstvu, pristojnem za šport. V praksi to pomeni, da lahko od današnjega dne naprej trenira zgolj še članska ekipa (2. SNL),  kateri se še dovoli izvajanja tekmovanj in treningov, medtem ko v mlajših selekcijah ta pogoj ni izpolnjen.

V teh trenutkih je na prvem mestu zdravje vseh nas in skupno delovanje, da se bomo lahko čim prej ponovno vrnili na igrišča in v tekmovalni ritem.

Hvala za zaupanje, ostanite zdravi in se vidimo kmalu!

UO ND Primorje Ajdovščina