KOMAC OPTIMISTIČEN PRED PRIČETKOM PRVENSTVA

Ajdovci danes popoldan pričenjajo drugoligaško tekmovanje. Po uspešnih pripravah smo za kratko izjavo prosili trenerja Andreja Komca in kapetana Amela Džuzdanovića.

Nogometaši ajdovskega Primorja so v kratkih pripravah na drugoligaško sezono odigrali štiri prijateljska srečanja in mini turnir v Dekanih. Kako potek priprav ocenjuje domači strateg Andrej Komac:

” Priprave na novo sezono so potekale relativno dobro, glede na to, da smo izredno pozno izvedli za uvrstitev v drugi rang tekmovanja, nato pa še sam datum pričetka prvenstva. Zaradi slednjega smo imeli manj časa na voljo za organizacijo prijateljskih tekem. Upoštevati smo morali tudi zares dolgo pavzo od zadnje odigrane prvenstvene tekme in temu primerno prilagoditi sam potek priprav.  Sedaj smo tik pred samim začetkom tekmovanja, zato sem optimističen pred današnjo tekmo.”

Svoje je dodal tudi kapetan rdeče-črnih Amel Džuzdanović:

”Pričakujem čvrsto srečanje, žal mi je, da so tekme do nadaljnjega pod okriljem NZS brez gledalcev. Velika škoda, saj Ajdovščina živi za nogomet in prepričan sem, da bi bile danes tribune lepo napolnjene.  Kot kapetan obljubljam, da bomo storili vse, da tri točke ostanejo doma!”

Kapetan Amel Džuzdanović