ND PRIMORJE KONČUJE S TEKMOVANJI V SEZONI 2019/20

NZS je na današnji video konferenci klubom predstavila scenarije za nadaljevanje prvenstva. Možnost organizacije tekem je sicer odvisna od ukrepov države, ki zaenkrat športne dogodke še omejujejo. V kolikor bodo razmere v Sloveniji dovoljevale, da vlada omili oziroma sprosti ukrepe, bi se lahko državno prvenstvo nadaljevalo predvidoma konec maja (1. SNL in 2. SNL). Izvršni odbor NZS je na svoji korespondenčni seji sprejel sklep o zaključku nekaterih tekmovanj.

Sklepi, ki so jih sprejeli na NZS se dotikajo vseh selekcij ND Primorje. Izvršni odbor NZS  je sprejel odločitev o zaključku tekmovanj na mladinski in amaterski ravni. Tako so se, po sklepu IO, z 12. 3. že zaključila tekmovanja v obeh 3. SNL (vzhod in zahod), prvi in drugi mladinski in kadetski ligi, ligi U-15 za dečke, dekliških kategorijah U-17, U-15 in U-13, ter vsa tekmovanja v futsalu. Zaključena sta tudi Ženski Pokal Slovenije in Mladinski Pokal Slovenije.

O načinu sestave lig za naslednjo sezono bodo odločali organi NZS na naslednji seji.

Zaradi vpliva COVID-19 je izvršni odbor NZS sprejel tudi sklep o podaljšanju licenčnih rokov za en mesec, z zaključkom do 30. 6. 2020.

Okrožnica NZS