ČLANI USPEŠNO OPRAVILI PRIPRAVE IN SE ŠE DODATNO OKREPILI

Zelo pester teden je za nogometaši članske ekipe Primorja. Priprave na spomladanski del so namreč že prevesile v drugo polovico. Sinovi burje so med drugim opravili tridnevne priprave v Ankaranu.

Četa Andreja Komca je minuli teden najprej odigrala prvo prijateljsko srečanje v pripravah na spomladanski del prvenstva. V Manzanu so Ajdovci proti tamkajšnji ekipi A.S.D Manzanese Calcio slavili s 2:3. Pod zadetke sta se podpisala Žan Leban (2x) in Jakob Kodermac.

V petek, soboto in nedeljo so Ajdovci odšli na mini priprave v Ankaran. Tam so nastopili na prijateljskem triangolo turnirju v Dekanih. Poleg Dekančanov in Ajdovcev, so se turnirju pridružili že Ankarančani. Primorje je proti Ankaranu doseglo prepričljivo zmago s 5:0, zadela sta Tilen Nagode (2x) Žan Leban (3x). Slednji je zadel tudi za remi proti Dekanom (1:1).

Rdeče-črne čaka v soboto, 22. 2. 2020 ob 15.00 nova prijateljska preizkušnja. Tokrat bodo igrali na Mestnem stadionu v Ajdovščini, nasprotnik pa bo drugoligaška ekipa Roltek iz Doba.

Pred nadaljevanjem prvenstva sta tabor Primorja okrepila dva igralca. Konkurenco v vratih bo po odhodu Anžeta Nabergoja zaostril Jan Zagomilšek. 21-letnik je doslej branil barve Bilj. Drugi, ki je prišel v mesto burje je 23-letni Goran Terziev, ki je v mladinskih kategorijah nastopal za Gorico, v zadnjih letih pa je uspešno zastopal drugoligaša iz Brd.