NAD NAPREDKOM MLADIH NOGOMETAŠEV BO BDEL IZTOK KAVČIČ

Nogometno društvo Primorje je z Nogometno zvezo Slovenije in Iztokom Kavčičem sklenilo sodelovanje v pilotnem treniranju mladih nogometašev. 

Dobro in kvalitetno delo trenerjev v mlajših kategorijah ND Primorja ni ostalo neopazno. Primorje je od začetka novega leta preko Nogometne zveze Slovenije vključeno v pilotno treniranju mladih nogometašev.

Nad treningi in razvojem mladih nogometašev bo bdel Iztok Kavčič. Slednji je po izobrazbi profesionalni kondicijski trener z najvišjo trenersko licenco (UEFA PRO). Kavčič je večkratni mladinski državni prvak in trener v mlajših selekcijah reprezentance.  Izkušnje ima tudi z vodenjem nogometnih akademij (Interblock, Gorica, Gimnazija Šiška).

Pilotno treniranje bo sprva uvedeno v selekcijo U9. Trenerja si bosta dnevno izmenjevala informacije, Iztok Kavčič pa nas bo redno obiskoval dvakrat do trikrat mesečno.

Koordinator mlajših selekcij Primorja, Peter Kalin je ob sklenjenem dogovoru dejal: ”Iztoka Kavčiča ni potrebno posebej predstavljati, saj gre za vrhunskega nogometa strokovnjaka, ki bo s svojim angažiranjem in s strokovnimi nasveti v veliko pomoč vsem trenerjem, ki delujejo v naši mladinski šoli. Ob tem sem še posebno vesel, da je naše kvalitetno delo bilo opaženo s strani krovne nogometne organizacije NZS. To nam daje še dodatno motivacijo, saj strmimo k temu, da bi naša mladinska šola postala ena izmed boljših v državi”. 

Klub se zahvaljuje NZS in Iztoku Kavčiču za uresničitev skupnega pilotnega sodelovanja!