VIKEND PREGLED | KAR SEDEM EKIP NA 1. FUZBALERČKOVEM TURNIRJU

V soboto in nedeljo je v dvorani OŠ Dobravlje potekal 1. Fuzbalerčkov turnir. Udeležile so se ga ekipe iz področja celotne Primorske, Obale in Notranjske. Med nastopajočimi moštvi je bilo tudi Primorje, ki je turnir zastopal s kar sedmimi ekipami v treh različnih kategorijah.

Prvi tekmovalni dan je pripadel selekciji U7 in U9. Turnir v selekciji U7 ni štel za točke in je služil namenu, da se otroci v nogometni igri zabavajo in nabirajo tekmovalne izkušnje. Najmlajši Sinovi burje so pod vodstvom trenerja Roka Polanca nastopili z dvema ekipama. V kategoriji U9 je Primorje nastopilo s kar tremi moštvi in sicer z dvema selekcijama letnikov 2011 in eno 2012. Igralci v rdeče-črnih dresih so prikazali odlične igre. Primorje-črni (U9) so zaigrali v velikem finalu, kjer so klonili šele po sedemmetrovkah.

Drugi tekmovalni dan je bil rezerviran za kategorijo U11. Na turnir se je prijavilo kar 16 ekip, ki so bile razdeljene v štiri predtekmovalne skupine. Primorje je nastopilo z dvema ekipama in sicer Primorje-rdeči in Primorje-črni. Omenjeni ekipi so sestavljali igralci letnika 2009 in 2010. Primorje-rdeči so v predtekmovanju brez oddane točke zmagali v svoji skupini B. Primorje-črni so se kljub dobri igri in dvema remijema ter porazom morali posloviti po skupinskem delu. Primorje-rdeči so nato v četrtfinalu gladko odpravili sosede iz Vipave. V polfinalu smo spremljali finale pred finalom, saj sta se udarili ekipi Primorja in Dekanov. V izjemno razburljivi tekmi, so morali rdeče-črni po izvajanju sedemmetrovk priznati premoč Dekančanov. Slednji so na koncu osvojili tudi turnir. V obračunu za tretje mesto so Ajdovci klonili proti Medvodam z 0:1 in osvojili četrto mesto.

Vsem ekipam, ki so se udeležile turnirja čestitamo za prikazane igre. Pohvale tudi organizatorju za odlično izpeljan dogodek!

Selekcija U8

Selekcija U10/11

Selekcija U7

Selekcija U9