U10/U11 | PRIČELA SE JE ZIMSKA LIGA ”ZMAJEVO GNEZDO 2019-20”

Mladinski nogometni pogon Primorja ne počiva niti v ”zimskih mesecih”. Mešana nogometna selekcija U10 & U11 je minuli vikend pričela z močno zimsko ligo ”Zmajevo gnezdo 2019-20”.

Zimska liga, ki jo prireja NK Olimpija vsako leto privabi močne ekipe, ki med seboj odigrajo tekme v dvokrožnem sistemu. Zimska liga poteka za starostno kategorijo U11 (letnik 2009 in mlajši). Ekipa Primorja se je prijavila z mešano selekcijo U10 in U11, katero v letošnji sezoni vodita trenerja Deni Stibilj in Tilen Nagode. Specifika lige je tudi, da igralci že igrajo v sistemu 9 na 9 (igrišče 64 x 45 metrov), kar običajno velja za kategorijo U13.

Za nogometaši so že odigrani 3 krogi. Sinovi burje so v prestolnici pustili zelo dober vtis, saj so se vsem nasprotnikom enakovredno zoperstavili. Za boljši rezultatski izplen pa je tokrat zmanjkalo malo sreče in koncentracije v samih zaključkih napada.

Deni Stibilj (trener U10): ”Kot že rečeno je za nami prvi tekmovalni dan v Ljubljani. Pohvaliti velja vse igralce od prvega do zadnjega, saj so res odlično zastopali barve kluba. V zimsko ligo smo šli s ciljem po nabiranju prepotrebnih izkušenj in močnih tekem, zato smo tudi prijavili mešano zasedbo letnikov 2009 in 2010. Ker v ligi prevladujejo ekipe s 2009 letniki,  bo to dober pokazatelj ali delo poteka v pravi smeri. Zaenkrat so občutki zelo pozitivni.”

Dogajanje in razpored srečanj lahko spremljate na:

-> POVEZAVA