JAKOB KODERMAC PRINESEL ZMAGO V MIRNU

Primorje se je po dveh slabših tekmah znova vrnilo na zmagovalne tirnice. V Mirnu so dolgo časa lomili odpor žilavih domačinov. Odrešilni trenutek je prišel v 83. minuti, ko je svoj četrti prvenstveni gol dosegel Jakob Kodermac.

Rdeče-črni so po dveh srečanjih brez zmage gostovali v Mirnu. Na klopi gostov ni bilo trenerja Andreja Komca, ki je bil na zadnji tekmi izključen. So pa Ajdovci pričeli v rahlo spremenjeni postavi, med drugim so od prve minute zaigrali Matic Zavnik, Jaka Kuraj in povratnik po poškodbi Tjaž Žgur. Na klopi je obsedel oboleli Tilen Nagode.

Jakob Kodermac

Sinovi burje so ves čas pretili proti vratom Matije Radikona, Adria pa je svojo priložnosti iskala iz protinapadov.  Dve najlepši priložnosti so si Ajdovci priigrali prek kapetana Džuzdanovića. Slednji je najprej Radikona poskušal premagati s strelom z glavo, drugič pa še z lobom. Kar ni uspelo ajdovski desetici, pa je napadalcu Jakobu Kodermacu. Po predložku Jake Kuraja iz desne strani je z volejem matiral domačega čuvaja mreže Radikona.

S četrto zmago na prvenstveni lestvici je Primorje na vrhu skupaj z Šenčurjem, kranjsko Savo in Brinjami iz Grosupelj. Prav slednji bodo naslednji nasprotnik ajdovskega Primorja. Srečanje na Mestnem stadionu v Ajdovščini bo odigrano v soboto, 28.9.2019 ob 16.00.


Sobota, 21. 9. 2019 | 6. krog 3. SNL | Miren

ND ADRIA MIREN 0:1 ND PRIMORJE (0:0)

⚽ Jakob Kodermac (Primorje)

ZAPISNIK TEKME

LESTVICA 3. SNL