PRIMORJE Z NOVO ZMAGO SAMO NA VRHU

Po dveh krogih tretje slovenske nogometne lige zahod se s polnim izkupičkom lahko pohvalijo le še Ajdovci, ki so prepričljivo zmagali v Kočevju. Že v prvem polčasu je hat-trick dosegel napadalec Jakob Kodermac.

J. Kodermac je zabil hat-trick

Nogometaši ajdovskega Primorja so tekmo v Kočevju odprli na najboljši možen način. Mrežo gostiteljev je že v peti minuti načel novinec Nik Plavšič Vajde z lepo odmerjenim prostim strelom. Tudi v nadaljevanju ni bilo nič drugače, saj so Ajdovci s hitro in kombinatorno igro spravljali domačine v obup. Poleg vsega naštetega so bili tudi učinkoviti.  Na strelski račun je prišel Jakob Kodermac, ki je s tremi zadetki do konca polčasa zapečatil usodo gostiteljev.

V drugem polčasu je za razburljivost poskrbel močan naliv. Dobro pripravljena zelenica na stadionu Gaj v Kočevju je kljubovala padavinam, tako da se je srečanje lahko izpeljalo do konca. Sinovi burje so v nadaljevanju stopili s plina in dopustili igralcem Kočevja, da so prek Luke Založnika rezultat znižali.

Rdeče-črnim so šli na roko tudi ostali rezultati, saj so po dveh odigranih krogih edini s polnim izkupičkom na 1. mestu prvenstvene lestvice. V naslednjem krogu v mesto burje prihaja ljubljanski Arne Tabor 69.


Sobota, 24. 8. 2019 | 2. krog 3. SNL | Kočevje

NK KOČEVJE 1:ND PRIMORJE (0:4)

⚽ Nik Plavšič Vajde (Primorje)

⚽⚽⚽ Jakob Kodermac (Primorje)

⚽ Luka Založnik (Kočevje)

ZAPISNIK TEKME

LESTVICA 3. SNL