ČLANI, MLADINCI IN KADETI PRIČENJAJO ZARES

Z novo sezono danes začenjajo tudi igralci Primorja. Člani se bodo v sosedskem derbiju udarili z Vipavci, mladinci in kadeti pa tekmovanje pričenjajo v prestolnici, kjer bodo prekrižali moči z Interblockom.

Z današnjim dnem se uradno pričenja tekmovalna sezona za člane, ki se bodo v 3. SNL-zahod poskušali umešati v boj za najvišja mesta. Že uvodni obračun bo na ajdovski mestni stadion zagotovo privabil lepo število simpatizerjev okroglega usnja, saj se bodo Sinovi burje zoperstavili Vipavcem. Obe moštvi sta se pred pričetkom sezone dodatno okrepili in upravičeno lahko pričakujemo razburljivo srečanje.

Nagode se vrača v mesto burje

Povratnik v mesto ob mrzli reki Tilen Nagode je pred derbijem Vipavske doline za našo spletno stran dejal: ”Priprave so potekale po planu.  Tudi tekme proti zelo kvalitetnimi nasprotniki smo odigrali na visokem nivoju. Generalno gledano so bile priprave na splošno oddelane z odliko. 3. liga,  ki se po nekaj letih znova vrača v stari format, je pridobila na kvaliteti in obetajo se nam zelo zanimivi obračunu. Prav zaradi tega je težko napovedovati vlogo favorita, saj  lahko konec koncev  vsak premaga vsakega in je po svoje vsak favorit za naslov. Na prvi tekmi z Vipavo pričakujem dobro tekmo, z obilico priložnosti in atraktivne igre. Ekipi si veliko ne moreta skriti, saj smo v zadnjih letih odigrali kar lepo število medsebojnih tekem.”

Na vprašanje, kaj lahko obljubi številnim navijačem rdeče-črnih pa je dodal: ”Navijačem Primorja sporočam, naj pridejo podpret naš klub,  saj lahko prav oni z bučnim navijanjem pomagajo svoji ekipi do zmage.

Sezono v 2. SNL- zahod pričenjajo tudi mladinci in kadeti. Poglavitna naloga je, da si brez pretresov zagotovijo obstanek med drugoligaši, želja pa je nekje sredina lestvice, kjer so že končali v lanski sezoni. Kot prvi nasprotnik jih čaka ljubljanski Interblock.