DOBRODELNI SPEKTAKEL IN PREDSTAVITEV AKADEMIJE ND PRIMORJA!

#ŽOGA UPANJA#

V petek 31.5.2019 ob 18.00 bo na mestnem stadionu ponovno zelo živahno!

Najprej bomo skupaj strnili moči in dokazali, da znamo stopiti skupaj, še posebno ljudem, ki so potrebni podpore. Za Aleksandra in Uroša Jakliča ter njeno družino se bodo na prvenstveni tekmi zadnjega kroga 3.SNL-Zahod udarili domači fantje ND Primorje ter drugo uvrščena ekipa NK Tolmin. Cilj članske ekipe je dosežen, tekma bo imela prestižno noto, predstavila pa se bo celotna akademija ND Primorja, ki po obsegu registriranih igralcev kotira najvišje v regiji.

#Žoga Upanja# bo kot nalašč, da se prispevki zbrani na tekmi podarijo družini Jaklič, ki bo zaradi hude bolezni obeh fantov in njihovih potreb nujno potrebovala novo ter večje prevozno sredstvo. Ne smemo pozabiti, da je bil Aleksander Jaklič od svojega 7.leta starosti pa vse dokler ga ni bolezen ustavila (14.leta) aktiven član našega društva. Ja, tudi gole je zabival, veselje je bilo nepopisno tako zanj, kot za starše, saj je bolezen iz leta v leto napredovala.

Zatorej vabimo vse ljubitelje nogometa, športa, druženja ter dobrega srca, da se nam v petek 31.5.2019 ob 18.00 uri pridružite in s skupnimi močmi dokažemo, da je v nas veliko SRCE!

#ndprimorje”rdečečrni#forzawajdušna#

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja