2.SML/SKL V NOVEM MESTU OSVOJENA TOČKA.

V 2.SML/SKL je v taboru ND Primorja sproščeno vzdušje, obstanek v ligi je bil že zdavnaj zagotovljen. Seveda pa je cilj, čim višje splezati po lestvici.

Kadeti so bili tokrat strelsko zelo dobro razpoloženi, spremljali smo dobro igro in skorajšnji preobrat. Začetek je pripadal NK Krki, ki je z dvema zadetkoma v naši mreži načela samozavest fantov, ki pa se niso predali. Miha Kopatin je še v prvem polčasu znižal izid, v drugem polčasu pa je ponovno domačin povedel za dva zadetka in kazalo je na zmago. Varovanci Patrika Močnika so pokazali pravi karakter. Najprej so izid znižali, kapetan Rene Širok je našel žogi pot v mrežo ter v izdihljajih tekme je Nejc Ferjančič izid poravnal na 3:3.

NK KRKA : ND PRIMORJE 3:3 (2:1)

Mladinci so nastopili v okrnjeni zasedbi, trije mladinci so bili povabljeni na člansko tekmo, ostale pestijo poškodbe. Kljub temu so fantje prikazali dober nogomet, imeli celo nekaj pol priložnosti, toda do polčasa se izid ni spremenil. V začetku drugega polčasa je Timotej Mikuž, zatresel mrežo domačina in povedel Primorje v vodstvo. Kratko je bilo vodstvo, domačin je izid izenačil ter v 72 minuti povedel, do konca se izid ni več spremenil.

NK KRKA : ND PRIMORJE 2:1 (0:0)

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja