ODLIČNA PREDSTAVA V KOPRU, V ZAKLJUČKU ODDALI TOČKO!???⚫️

ND Primorje v Kopru pri vodilni ekipi 3.SNL-Zahod bilo tik pred zmago, a so domačini v izdihljajih tekme dobesedno izvlekli točko.
Četa Andreja Komaca, ki je bila poslana na zelenico, je bila v primerjavi s preteklimi srečanji spremenjena. Najbolj izstopata dva mladinca v začetni enajsterici prvič v tej sezoni Erik Krečič ter Aldin Karabegović, ki je doživel prvenec v članski ligi. Oba sta nedvomno zadovoljila našega stratega.??
V tekmo so naši fantje krenili sila zagnano ter prvi polčas prevladovali na igrišču. Razpoloženost vezne linije se je dokazala že pri prvem zadetku, ko je Jakob Kodermac v 32. minuti meril natančno ter povedel našo ekipo v vodstvo. Nemoč domačinov je le še podžgala naše fante. Drugi polčas je v izenačeni tekmi ponovno prinesel veselje na naši klopi, pod drugi zadetek se je ponovno vpisal danes vroč napadalec Jakob Kodermac. ??
Vse se je odvijalo po načrtu, domačin se je trudil z menjavami in napadalno igro spremeniti izid,a vse do 89. minute ni kazalo po spremembi. Zakaj je nogomet nepredvidljiva in zanimiva igra smo danes videli v Kopru.
Zadetek za domačine v zaključku tekme še ni pomenil nič tragičnega, sledil je le še podaljšek, ki ga je delilec pravice precej raztegnil. Globoko v sodnikovem podaljšku je domačinu uspelo izenačiti, tekla je že 6. minuta podaljška, sodnik je le še zapiskal konec srečanja. Ne glede na vse so fantje dokazali kako se bori za barve rdeče črnih!?
#ndprimorje#rdečečrni#forzaprimorje#novezmage#?⚫️

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja