KOPICA PRIPRAVLJALNIH TEKEM, ČLANICE SO ŽE VSTOPILE V PRVENSTVO!

Ženska ekipa iz Ajdovščine je odprla vrata v tekmovanje pomladnega dela prvenstva. Nasprotnice iz Cerkelj so se oddolžile za poraz v jesenskem delu. Prvi polčas se je končal z izidom 2:0,  v drugem je prednost narasla že na +4, nakar so prišle na svoj račun tudi naša dekleta in znižala zaostanek preko Anje Žvokelj, ki je bila uspešna dvakrat. Končni izid srečanja ŽNK Cerklje : Ajdovščina 5:2.

Članska ekipa se je pripravljala na domači zelenici, kjer se čez teden dni prične zares. Za nasprotnika so si izbrali 3. ligaša Savo Kranj, ki je s čvrsto igro in hitrostjo nedvomno pomagal strategu rdeče črnih, Andreju Komacu, da odpravi pomanjkljivosti in izbere enajsterico za prihodnjo soboto 16.3.2019 ob 15.00, ko v mesto burje prihaja Izola.

Kadetska ekipa pod taktirko Patrika Močnika je na igrišču z umetno travo prav tako “pilila” svojo taktiko za nedeljski prvenstveni obračun 17.03.2019 ob 11.00, proti ekipi Krke iz Novega Mesta. Mladinci v ponedeljek odhajajo na pokalno srečanje z ND Bilje.

Selekcija U15 je gostovala v Ljubljani pri prvoligašu Interblocku. Strateg Andraž Ivanovič je z igro bil več kot zadovoljen, hkrati pa izluščil šibke točke svoje ekipe, ki si jih v prihodnje želi odpraviti. Naslednjo soboto je pričetek pomladnega dela prvenstva tudi za njih, nasprotnik pa “prijateljska” ekipa iz Vipave.

V soboto so na zelenice prvi stopili najmlajši, selekcija U8, ki so se z vrstniki iz Vipave pomerili v znanju nogometa. Sledile so še tekme selekcij U12 ter U13, nasprotnik pa Krka iz Novega Mesta.

 

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja