STAREJŠE SELEKCIJE V FAZI PRIPRAV NA DRUGI DEL SEZONE, MLAJŠE SELEKCIJE SODELUJEJO NA TURNIRJIH!

Nogometna šola je v fazi priprav s starejšimi selekcijami. Leto 2019 bo še posebej zanimivo za naš klub, selekcija U15 se bo vnovič poskusila s prebojem v prvo ligo. Pričeli so prvi tudi s tekmovanjem, in sicer mednarodno ligo, s klubi iz sosednje Italije se oblikuje liga, ki je predvsem več kot dobrodošla baza za prvenstvene tekme. V sredo 20.02.19 ob 18.00 bo potekal 2.krog, kjer se bo naša selekcija U15 pomerila proti ekipi Fiumicello na igrišču z umetno travo.

Na dlani je, da nam je prioriteta nadgradnje mladinske in kadetske ekipe v pomladanskem delu in preboj proti vrhu razpredelnice. Obe ekipi , tako kadetska kot mladinska so v fazi priprav, vključno s prijateljskimi tekmami. Ena odmevnejših tekem je bila tekma mladincev proti vrstnikom iz NK Rijeke v nedeljo 17.02.19. Zahvala gre strokovnemu štabu (Mitji Lavrenčiču), da je organiziral in se povezal s klubom, ki je za nas evropskega formata. Izkušnje so tiste, ki štejejo, rezultat je bil postranskega pomena, a vseeno lahko pohvalimo naše fante, kljub porazu 3:0.

 

Najmlajši pa uživajo na turnirjih, ki se jih udeležujejo vse selekcije. Rezultati na turnirjih nimajo vrednosti, primarna naloga je socializacija otrok in spoznavanje nogometne igre z nasmehom na obrazu. To šteje!

 

 

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja