ZAKLJUČEK JESENSKEGA DELA ZA POZABO

Zaključek jesenskega dela se je za ND Primorje končal zelo slabo. Res je, da so poškodbe in sočasna mladinska tekma krojila nabor igralcev, a tisti, ki so stopili na zelenico v Mirnu, bi vsekakor morali pokazati več za dres ND Primorja.

Potek tekme je šel na roko domačinom. Prvi zadetek je bil namreč strel izven kazenskega prostora, kjer naš vratar ni imel nobene možnosti, da bi preprečil zadetek. Nadaljevanje tekme je potekalo z zelo motiviranim domačinom ter zelo slabo postavljenim in nemotiviranim nasprotnikom. Polčas se je zaključil z rezultatom 3:0 v prid domačega kluba.

Nadaljevanje je potekalo v istem ritmu, zelo zaspana igra naših fantov in domačim igralcem ni bilo težko prihajati pred naša vrata in plod take igre so bili še trije zadetki, za končni rezultat 6:0. Naj omenimo še izključitev Anžeta Krapeža v 77. minuti, ki je s prepovedanim startom preprečil zadetek.

Jesenski del sezone je zaključen, ND Primorje pred nadaljevanjem prvenstva nedvomno čaka še veliko dela, če želi, da se igra in uspešni rezultati ponovno vrnejo.

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja