2.SML/SKL ZA KONEC PORAŽENI

Končal se je tudi jesenski del naših fantov, ki so v gosteh pri Arne Tabor izgubili tako mladinci, kot kadeti.

Na zelenico so prvi stopili kadeti, po 26. minutah pa je že bilo jasno, da danes točk ne bo. Namreč na semaforju je bilo 4:0 v prid domačinov.

Polčas je prinesel menjave na naši strani in drugi polčas je bil na strani naših fantov. Kljub temu, da so drugi polčas dobili s 3:2, je vseeno rezultat 6:3 kar visok.

Za naše je bil uspešen z zadetkom Gregor Cigoj ter dvakrat je mrežo zatresel razpoloženi Mateo Peranovič, ki je vstopil v drugem polčasu.

Mladinci so odigrali spet napeto tekmo, ki nas do konca pustijo v negotovosti. Tokrat je bil začetek naših fantov več kot odličen, saj sta v polno zadela Erik Krečič in Aldin Karabegović.

V drugem polčasu pa preobrat, domačin je takoj na začetku povedel in naši fantje se še dobro niso zavedali je bilo na semaforju že 3:2. Ostalo je še veliko časa za spremembo izida, a razen rdečega kartona domačinov se mreži nista več zatresli.

Naši fantje so z odličnim začetkom v sezono malce popustili, a sedaj je čas, da se zacelijo vse poškodbe in uspešno pripravi na pomladanski del.

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja