ND PRIMORJE IGRAL, TOLMIN IZKORISTIL PONUJENO!

Še kako drži, da je žoga okrogla in zna presenetiti in narediti scenarije, ki si jih je težko predstavljati, če si tekme ne ogledaš v živo.

Pod taktirko Andreja Hrobata se je četa ND Primorja prvič predstavila pred domačimi gledalci. Že na začetku tekme je bilo videti, da ima ekipa željo po rezultatu in pritisk na gostujoča vrata se je le stopnjeval. Nik Masten se je soočil iz oči v oči z vratarjem Tolmina, a je bil premalo odločen in priložnost je splavala po vodi. Vrstile so se ponujene priložnosti, a žoga se kljub večkratnim poskusim naših fantov ni znašla za hrbtom gostov. V 26.minuti se je morebiti zgodil ključni trenutek na tekmi, saj je poškodbo utrpel Anže Nabergoj, kar je pomenilo, da bo v vrata stopil kapetan Adrijan Kompara. Do polčasa so gostje dvakrat zapretili, a je svoje vratarske veščine pokazal Adrijan in preprečil zadetek gostov.

Drugi polčas smo gledali enakovredno igro, z rahlo terensko premočjo domačinov, ki so na vse načine poskušali priti do zadetka. Žal je bila tokrat sreča na strani Tolmincev, poizkusi naših fantov so bili slabo zaključeni. Nogometno pravilo, kdor ga ne da, ga dobi, se je obrnilo v prid gostov, v 74.minuti so zadeli po lepi akciji iz desne strani. ND Primorje se je po zadetku še bolj odprlo in z menjavami pričelo zaključno ofenzivo, a so vsi poskusi ostali brez zadetka v gostujoči mreži. Kljub porazu velja pohvaliti igro, ND Primorje je Tolmin nadigral, kar zelo obeta in prepričani smo, da bomo kmalu ponovno osvajali točke.

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja