2.SML/SKL BREZ TOČK IZ SLOVANA, U15 NASULA DUCAT GOLOV IDRIJI, ODLIČNE PREDSTAVE SELEKCIJE U14

Veliko se je obetalo od tekme v Slovanu, nenazadnje kotiramo veliko višje od tekmeca, zatorej so pričakovanja bila vse prej, kot dva poraza. Kadeti so odprli tekmo s hitrim vodstvom, ko je Timotej Mikuž zadel, a še dobro se niso naši fantje poveselili,, je bil na semaforju izid ponovno poravnan. Dobrih deset minut so domačini potrebovali, da so izid obrnili sebi v prid in šli na odmor s prednostjo. V nadaljevanju tekme je sledilo ponovno izenačenje, ko je v polno zadel Matic Uršič. A domačin se ni predal, izkoristil napake v naši obrambi in osvojil vse tri točke.

Slovan: ND Primorje 3:2 (2:1)

Strelca: Timotej Mikuž in Matic Uršič

Sledila je mladinska tekma, ki pa je spominjala na rek: ” Saj ni res, pa je!” Varovanci Mitje Lavrenčiča so prevzeli igro v svoje noge in nasprotnika potisnili pred vrata. Vrstile so se priložnosti, a žoga ni hotela v mrežo domačinov. Najslabše je spal Nick Martulaš, ki se nikakor ne more proslaviti v tej sezoni. Nedvomno bo imel še priložnosti in prepričani smo, da bo kmalu tresel mreže nasprotnikov. Dva zadetka gostov v prvem polčasu po dveh prehodih domačinov na našo polovico ter znižanje rezultata Erika Krečiča je bilanca v prvem polčasu. Naši fantje so na vse načine poskusili izenačiti, a se je tekmovanje, kdo bo zgrešil lepšo priložnost, nadaljevalo. Kljub posesti žoge 80:20 v prid naših fantov, so se gostje na koncu veselili vseh treh točk.

Slovan: ND Primorje: 2:1 (2:1)

Strelec: Erik Krečič

 

Selekcija U15, pod vodstvom Andraža Ivanoviča je zaključila jesenski del prvenstva in ga opravila z odliko. Tokrat je v goste prišla Idrija, ki ni dorasel tekmec našim fantom. Rezultat 10:1 praktično pove vse, gledali smo enosmerni promet, igro na en gol, a kljub temu je potrebno pohvaliti naše fantje, da so sposobni doseči toliko zadetkov. Statistika ekipe je sledeča: , 9 tekem, 9 zmag, danih golov 63, prejetih zgolj 3! Čestitamo!

ND Primorje : Idrija 10:1 (6:0)

Strelci: 4 x Bašič Din, 2x Breščak Anže, 2x Ignjatović Dušan, Kopatin Jan Franc, Stibilj Vid

Velja omeniti še selekcijo U14, ki v zadnjem obdobju prikazuje odlične predstave. V zadnjih dveh krogih so varovanci Jana Vidica presenetili tako ekipo Tolmina ter združeno ekipo Adria-Gorica. Z obema nasprotnikoma so odigrali neodločeno, kar je lep uspeh proti ekipam, ki se borita za vrh lige U15.

Vipava-Primorje: Hidria Tolmin 1:1 (10.11.18)

Strelec: Kobal Žan

Vipava : Gorica- Adria 0:0 (17.11.18)

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja