MLADINSKA ŠOLA ND PRIMORJA POSTAJA VALILNICA REPREZENTANČNEGA KADRA!

Prihaja obdobje reprezentančnih akcij, praktično se v tem času aktivirajo vse reprezentance Slovenije. Z navdušenjem sporočamo, da imamo na seznamu selektorjevih želja tudi igralce in igralke ND Primorja. 

Gregor Cigoj si je z igrami v kadetski ligi zaslužil vpoklic v državno reprezentanco selekcije U15. Sledi vpoklic Anžeta Breščaka, za selekcijo reprezentance U14-Zahod ter Lare Ferjančič in Gaje Bizjak za reprezentančni zbor selekcije deklic DU15. Na čakalnem seznamu je tudi Julija Poplašen, ki pa bo morebiten vpoklic prejela, če se katera od izbranih reprezentantk ne udeleži zbora.

Zadovoljni smo, da se v mladinski akademiji ND Primorja valijo uspešni talenti. Do takega uspeha se ne pride čez noč, potrebno je slediti strategiji, vztrajati in jo dosledno izvajati, za kar so zaslužni prav vsi strokovni delavci, ki delujejo v ND Primorje. Zahvala gre seveda tudi staršem otrok, da nam zaupajo otroke in pomagajo k uresničitvi otrokovih želja.

Opazno je, da se v zadnjem obdobju za naše fante in dekleta zanimajo različni klubi in društva, kar nam daje posebno odgovornost in skrb za naše talente. Ni niti skrivnost, da se veliko otrok in staršev zanima za prihod v našo sredino, tudi iz klubov, ki kotirajo zelo visoko na slovenski nogometni sceni. Z Nogometno zvezo Slovenije odlično sodelujemo, plod sodelovanja so številni vpoklici, kljub temu, da ne tekmujemo na najvišjem rangu tekmovanja. Torej imamo druge prednosti, ki jih stroka NZS-ja prepozna in ceni. Nedvomno smo ponosni na naše reprezentante/ke in si želimo, da bi tudi v prihodnje ustvarjali še več talentov, za kar smo že zavihali rokave.

 

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja