ČLANI ND PRIMORJA V KRIZI

 

Članska ekipa je gostovala pri zadnjeuvrščeni ekipi Plami, tekma je bila odigrana na Kozini, ker urejajo v Podgradu nov športni park. Zamenjava na trenerskem mestu pri ND Primorje se je zgodila v začetku tedna, ko je vajeti prevzel Andrej Hrobat. Začetek tekme je bil spodbuden, saj je gostujoča ekipa prevladovala na igrišču, a kljub temu prejela zadetek. Tik pred polčasom je za malce bolj mirno ozračje v slačilnici poskrbel Aleksander Bratina.

V drugem polčasu je domačin hitro povedel s kar dvema zadetkoma, obramba naših tokrat ni bila na nivoju pričakovanj in želja po dobrem rezultatu je splavala po vodi. Dokončna odločitev je padla v 66. minuti, ko je na semaforju bilo že 4:1.

Predaje ni bilo, naši fantje so pritisnili z vsemi razpoložljivimi močmi, v 71.minuti so  znižali izid preko kapetana Adrijana Kompara. Igra je bila ves čas na strani ND Primorja, a žoga ni našla poti v nasprotnikov gol. Trud je prinesel še en zadetek preko najboljšega strelca naše ekipe Nika Mastna, za kaj več pa je žal zmanjkalo časa.

Naslednji krog potuje ekipa spet na isto igrišče, tokrat pa bo nasprotnik Jadran Kozina.,

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja