U15 NIMAJO KONKURENCE, U17 in U19 POLOVIČEN USPEH, DEKLETA U17 V NIZU PORAZOV, DU13 LEPO NAPREDUJEJO

Za nami je pester vikend ligaških tekem. Prvi so otvorili ligaški vikend varovanci trenerja Andraža Ivanoviča, ki so na mestnem stadionu premagali edinega resnega konkurenta za prvo mesto. Tekma je bila dinamična in v prvem polčasu izenačena, v drugem polčasu so domačini stopili v prestavo višje in tako osvojili vse tri točke. Omenimo še poškodbo roke Tadeja Breclja in obenem mu zaželimo hitro okrevanje.

ND Primorje : NK Tolmin 3:1 (1:1)

1:0 ⚽ Bašić Din (5min)

2:1 ⚽ Breščak Anže (37 min)

3.1⚽ AG (47 min)

Na domači zelenici smo gostili sosede iz Bilj. Kadeti so že drugič v tem prvenstvu premagali nasprotnike in z dobro igro osvojili vse tri točke. Tekma je bila napeta, kot se za pravo prvenstveno tekmo spodobi. Kadeti ND Primorja dokazujejo, da so neugoden nasprotnik, z čvrsto obrambo, ki težko dopušča zadetke v svoji mreži.

U17 ND Pirmorje: ND Bilje 2:0 (1:0)

1:0⚽ Uršič Matic (29 min.)

2:0 ⚽ Furlan Mark (77 min)

Povsem drugačna slika je bila pri mladincih, ki so v tekmo šli nekoliko neodločni, kar so sesedi iz Bilj izkoristili in dodobra pretresli naše vrste. Našim fantom nikakor ni steklo, tudi po odmoru se stanje ni spremenilo in na semaforju je v 57. minuti kazalo rezultat 0:4. Domači fantje so ublažili poraz s prekrasnim zadetkom Žige Rotarja z glavo.

U19 ND Primorje : ND Bilje 1:4 (0:2)

⚽ Rotar Žiga

Dekleta DU17 imajo niz težkih tekem in ena izmed njih je bila tudi ta vikend, ko so gostile nasprotnice iz Maribora. Tokrat je bila igra boljša, igralke ND Primorja so se upirale in poskušale ogroziti zmago, na koncu so bile poražene, a ne nadigrane.

DU17 ND Primorje : Maribor 0:3 (0:1)

Izpeljal se je tudi turnir najmlajših deklet. Naša mlada dekleta kažejo veliko želje in znanja ter napovedujejo lepo prihodnost ženskega nogometa.

DU13 ND Primorje : ŽNK Cerklje 4:2

⚽ Žana Breščak, Stella Tomažič Ambrožič, Metka Markočič, Nami Tanjić

DU13 ND Primorje : Gažon 1:2

⚽ Metka Markočič

 

 

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja