TOLMIN ZADAL PRIMORJU DRUGI PORAZ

Nogometaši ajdovskega Primorja so v 7. krogu 3. SNL-zahod odpravili na eno najtežjih gostovanj v prvenstvu. Srečanje med Tolminom in Primorjem se je zaradi popravila športnega parka Na Brajdi, odigralo Na Logu.

Tekmo so Ajdovci odlično začeli, saj je že v tretji minuti Klemen Barukčić izkoristil lep predložek in matiral domačega vratarja. Po vodstvu gostov so domači rahlo pobudo prevzeli domači, vendar niso resneje ogrozili ajdovskega vratarja Anžeta Nabergoja. Ko je kazalo, da bo Primorje tudi v drugi del vstopilo s prednostjo zadetka, pa so domači izenačili, strelec je bil Matic Perše. Ob polčasu 1:1.

V drugem delu je bilo pričakovati močno ofenzivo igralcev iz Posočja. Tolminci so zagospodarili na igrišču, plod dobre igre pa sta bila dva zelo lepa zadetka kapetana Zornika. Ajdovci na vodstvo domačih niso imeli pravega odgovora, kljub temu, da so zadnjih 25 minut odigrali z igralcem več. Za varovance trenerja Jermola je to drugi letošnji poraz, vseeno pa rdeče črni držijo tretje mesto na lestvici 3. SNL-zahod.

Primorje se bo v 8. krogu pomerilo s Koprom na Bonifiki.


Sobota, 29. 9. 2018/ 7. krog 3. SNL-Z/ Na Logu, Tolmin – 15.30 / gledalcev: 200

NK TKK TOLMIN 3:1 ND PRIMORJE  (1:1)

⚽ Klemen Barukčič 3′ (Primorje)

⚽ Matic Perše 44′ (Tolmin)

⚽⚽ Tine Zornik 49′, 64 (Tolmin)

ZAPISNIK TEKME