V BURJI LE DO TOČKE

Močna burja in zelo povprečna predstava ajdovskega Primorja. To je grob opis sobotnega dogajanja na ajdovskem Mestnem stadionu. Nogometaši Primorja so še drugič zapored igrali pred domačim občinstvom. Srečanje proti Jadranu Hrpelje – Kozina si je prišlo ogledati okrog 150 gledalcev, ki so videli tekmo, ki jo je v dobri meri krojila že prej omenjena burja.

Veselje Mastna ob izenačujočem zadetku

Domači nogometaši, ki so se premierno predstavili v rdeče-črni kombinaciji dresov, so imeli kar nekaj težav pri razvijanju igre. Žoga nikakor ni prišla v idealno kombinacijo za nevaren strel na gostujoča vrata. Ob koncu prvega dela je nevarno zapretil Bolte, a je njegov diagonalni udarec s skrajnimi močmi rešil Lalič. V začetku drugega polčasa pa šok za varovance trenerja Jermola. Nezbranost v domači obrambi, ki je tokrat igrala le s tremi branilci, je izkoristil Tjaž Toškan. Ajdovci so vse sile usmerili v napad, vendar so bili le ti dokaj jalovi ali pa je bila sreča na strani Hrpeljcev.

Kljub vsemu je v 68. minuti na noge domače privržence dvignil Nik Masten, ki je zadel svoj tretji prvenstveni gol v sezoni. V nadaljevanju so si gostitelji zaman prizadevali za rezultatski zasuk. V 94. minuti pa bi lahko sinovi burje ostali celo brez točke. Domači so z izgubljeno žogo v kazenskem prostoru Hrpeljcev omogočili gostom hiter protinapad, v katerem je moral zasilno zavoro potegniti Deni Stibilj. S prekrškom za rdeči karton je preprečil zmagoviti zadetek gostov.

Akcija iz zadnje minute, ko so se Ajdovci rešili z rdečim kartonom Stibilja

FOTOGALERIJA SREČANJA – RF Studio


Sobota, 22. 9. 2018/ 6. krog 3. SNL-Z/ Mestni stadion Ajdovščina – 16.00 / gledalcev: 200

ND PRIMORJE 1:1 NK JADRAN HK (0:0)

⚽ Tjaž Toškan 49′ (Primorje)

⚽ Nik Masten 68′ (Primorje)

ZAPISNIK TEKME

LESTVICA