U17/U19: POLOVIČEN USPEH NA DOBU

Kadeti in mladinci so tokrat gostovali na Dobu. V dveh tekmah so si kadeti priigrali tri točke, mladinci pa domov prišli praznih rok.

Naši kadeti so za vodstvo poskrbeli že v 1. polčasu, ko je v 34. minuti za 0:1 zadel Timotej Mikuž. Dobljani so si, podobno kot Ajdovci, sicer priigrali kar nekaj priložnosti, a žoga ni in ni hotela v mrežo.
So pa zavoljo boljše strelske učinkovitosti zato “rdeče-črni” ponovno poskrbeli za “slabo voljo” pri “Modrih” iz Doba, in sicer v 2. polčasu, ko je za povišanje vodstva na končnih 0:2 dobrih 10.minut pred koncem tekme zadel Nik Bavec.

V mladinski tekmi so “Modri” iz Doba so že takoj po sodnikovem pisku nakazali, da si zelo želijo današnje zmage in so mrežo gostov načeli že v 4. minuti, ko je po lepi akciji v polno zadel Žan Luka Pohlin ter tudi postavil rezultat polčasa 1:0.
Sinovi burje so v 2. polčasu bolj odločno krenili v napad in to se je obrestovalo v 59. minuti tekme, ko je za izenačenje na 1:1 poskrbel kapetan Erik Krečič. 
A veselje Primorcev ni trajalo dolgo, saj so Dobljani le 2 minuti kasneje rezultat ponovno obrnili k sebi v prid ter prešli v vodstvo z 2:1. Za to je v 61. minuti tekme poskrbel Gašper Levačič. Do konca tekme sta si ekipi sicer še priigrali nekaj “zrelih” priložnosti za doseg gola, a sta mreži obeh ekip obmirovali in Dobljani so se veselili treh točk.


Nedelja, 16. 9. 2018/ 6. krog 2. SKL/ Športni park Dob – 14.30

NK ROLTEK DOB 0:2 ND PRIMORJE (0:1)

⚽ Timotej Mikuž (Primorje)

⚽ Nik Bavec (Primorje)

ZAPISNIK TEKME

LESTVICA


Nedelja, 16. 9. 2018/ 6. krog 2. SML/ Športni park Dob – 16.30

NK ROLTEK DOB 2:1 ND PRIMORJE (1:0)

⚽ Žan Luka Pohlin Roltek Dob)

⚽ Erik Krečič (Primorje)

⚽ Gašper Levačič (Roltek Dob)

ZAPISNIK TEKME

LESTVICA

Kapetan Krečič je bil edini strelec za mladince / foto: NK Roltek Dob