PROTI KOPRU V REZERVNI RAZLIČICI DRESOV

Približuje se nova sezona v slovenskem 3. ligaškem tekmovanju. Nogometaše Primorja čaka že v prvem krogu eden izmed favoritov za končno zmago FC Koper. 

Ajdovci se bodo domači publiki na začetku sezone predstavili v rezervni kombinaciji dresov. Modra različica spominja na stare dobre čase.

Almir Tanjić v gostujoči različici dresa NK Primorje (2005)

Generalni opremljevalec Acerbis namreč po meri še izdeluje nove domače drese v rdeče-črni barvi. Po predvidevanjih bodo sinovi burje prvo srečanje v tradicionalnih barvah odigrali v četrtem ali petem krogu.

Sicer pa je v ajdovski ekipi še nekaj sprememb v igralskem kadru. Dosedanjim varovancem trenerja Boruta Jermola so se pridružili še Nik Masten in Blaž Bole (posoja Sežana), Patrik Cej (Brda), Klemen Barukčič (Bilje), Žan Podgoršek (Dekani) in kot zadnji Jernej Štolfa (posoja Bilje). Iz mladinskih vrst Primorja so se v kategorijo članov preselili Anže Nabergoj (vratar), Domen Božič (vezist), Žan Žgavc (branilec), Aleks Kodrič (branilec), Jan Nabergoj (napadalec). Iz posoje se je vrnil tudi Izak Gruden (Rogoza). Po lanski skorajda celoletni odsotnosti zaradi poškodbe hrbta se vrača nazaj Patrik Tribušon. Omembe vrednih odhodov zaenkrat ni bilo.